دوره الکترونیک آموزش پژوهش، از طراحی تا اجرا و انتشار

۳۰ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۹۰ اخبار مهم

راهنمای شرکت در دوره الکترونیک آموزش پژوهش، از طراحی تا اجرا و انتشار

به اطلاع می رساند همزمان با گرامی داشت هفته پژوهش، با مذاکره صورت گرفته از طرف ریاست محترم مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی با ناشر BMJ، امکان استفاده از دوره آموزشی Online ناشر مذکور با عنوان Research to Publication از تاریخ 29 آذر 1396 به مدت شش ماه برای دانشگاه های علوم پزشکی کشور فراهم گردیده است. برای شرکت در این دوره، ابتدا از طریق آدرس http://rtop.bmj.com نسبت به ثبت نام در دوره مذکور اقدام نمایید.

دوره آموزشی Research to Publication یک برنامه آموزش پژوهش در علوم پزشکی و سلامت است که توسط ناشر British Medical Journal ‪(BMJ)‬ و با همکاری و مشارکت University  of California, San Francisco ‪(UCSF)‬ طراحی و پیاده سازی شده است.این دوره بصورت online و الکترونیک فقط برای ۶ ماه بصورت رایگان در دسترس همکاران قرار گرفته است وشامل ۶ دوره آموزشی زیر است:

How to Write a Paper
 What Editors and Peer Reviewers look for