یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۲ کد : ۵۹۹۹ اخبار مهم

به مناسبت هفته دفاع مقدس، یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی زابل در سالن شهید میرحسینی مجتمع آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار گردید.

در این مراسم سردار فقیری معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچسیتان، مهندس ملاشاهی معاون استاندار و فرماندار ویژه زابل، دکتر میرزایی رییس علوم پزشکی زابل، سرهنگ سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج زابل و جمعی دیگر از مسئولین و خانواده معظم شهدا و کارکنان دانشگاه حضور داشتند.

مهندس ملاشاهی فرماندار ویژه زابل ضمن گرامیداشت هفنه دفاع مقدس و به مناسبت آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها در خطاب به اعضای هیات علمی به اهمیت پژوهش اشاره نمودند و فرمودند برای دانشجویان طوری برنامه ریزی شود تا دانشجویان پژوهش محور شوند و به دانشجویان خلاقیت ، نوآوری و پژوهش را آموزش دهیم.