نتایج رتبه بندی Webometrics دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ژانویه سال ۲۰۲۲ میلادی

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۰ کد : ۴۷۹۶ اخبار مهم

NewsM_etoolsfile_webometrics_jan2022-740de15c-82c2-499a-b631-431d0495c210.jpg

نظام رتبه‌بندی جهانی Webometrics به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب سایت‌‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد. براین اساس وب سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس ۳ شاخص تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن %۵۰، تعداد استنادات ۲۱۰ نویسنده پُراستناد دانشگاه درGoogle Scholar (شاخص Transparency/Openness) با وزن %۱۰ و تعداد مقالات کیفی دانشگاه در بین مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت Scimago (شاخص Transparency/Openness) با وزن %۴۰ ارزیابی و رتبه‌بندی می‌‌شوند.

براساس این رتبه بندی، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و اصفهان به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند.

دریافت فایل نتایج رتبه بندی وبومتریکس – ژانویه ۲۰۲۲