رتبه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ماه July سال ۲۰۱۸ میلادی در نظام رتبه‌بندی Webometrics

۱۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۳۴۰ اخبار مهم

نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه جولای 2018 نظام رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس اعلام گردید. مبنای این رتبه بندی براساس 4 شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه، تعداد استنادات ده نفر پُراستناد دانشگاه در Google Scholar Citations Service، تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین 10% مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago و تعداد لینک‌های داده شده به سایت دانشگاه،  می باشد. بر اساس نتایج اخیر این رتبه بندی، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند. همچنین دانشگاه‌ علوم پزشکی فسا با رشد 63% نسبت به رتبه قبلی خود، بیشترین رشد را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور نشان  داد.

در حال حاضر  از 51 دانشگاه علوم پزشکی کشور در این نظام رتبه بندی،  78% آنها با بهبود رتبه جهانی همراه بوده اند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید