رتبه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ماه Jun سال ۲۰۲۰ میلادی در نظام رتبه‌بندی Webometrics

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۹۷۸ اخبار مهم
 نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه ژانویه 2020 نظام رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس اعلام گردید. مبنای این رتبه بندی براساس 4 شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه، تعداد استنادات صدو ده نفر پُراستناد دانشگاه در Google Scholar Citations Service، تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین 10% مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago و تعداد لینک‌های داده شده به سایت دانشگاه،  می باشد. بر اساس نتایج اخیر این رتبه بندی، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند.

در حال حاضر  از 61 دانشگاه علوم پزشکی کشور در این نظام رتبه بندی،  64% آنها با بهبود رتبه جهانی همراه بوده اند.

دریافت نتایج رتبه‌ بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ژانویه 2020 میلادی و مقایسه آن با سال قبل